Mii de perechi de ochelari de soare, confiscate în PTF Constanța Sud Agigea

62
1
Mii de perechi de ochelari de soare, confiscate în PTF Constanța Sud Agigea - ochelarisoare-1394191640.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali și au descoperit într-un container sosit în PTF Constanța Sud Agigea din China 4.320 perechi de ochelari de soare din plastic susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 25.000 lei. 


Ieri, în jurul orei 13.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PTF Constanța Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București.
În urma controlului au fost descoperite 4.320 perechi de ochelari de soare din plastic, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 25.000 lei. 


Marfa care purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale, un cetățean chinez, în vârstă de 29 ani, cu reședința în București, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".




Comentează știrea

DODO
7 martie 2014
ochelarii

Sint interzisi dar se vind pe fata acei ochelari de soare sau mai rau de vedere,pe care ii cumpara tot saracul.Mergeti la obor sau la tirgul rusilor si convingeti-va.CINE trebuie sa-i descopere la vama?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4141 secunde