Vara aceasta

Mii de români au venit la mare cu "nașul"

1096
Mii de români au venit la mare cu

Statisticile arată că și anul acesta, pe perioada sezonieră, mulți români au preferat să ajungă la mare cu trenul. Datorită finalizării tronsonului Constanța-București, atât călătorii, cât și reprezentanții CFR se arată mulțumiți de scurtarea duratei de călătorie, cele două ore și jumătate fiind suportate mult mai ușor de turiștii nerăbdători.
De aceea, sezonul estival 2011 s-a arătat unul liniștit, fără situații grave atât între călători, cât și între călătorii frauduloși și controlorii CFR.
Potrivit șefului din cadrul Biroului de Asistență Clienți și Inspecție din cadrul CFR, Dan Condurache, în perioada estivală a acestui an s-a înregistrat un număr de 2.590 de călători frauduloși, mai mic decât anul trecut, iar din plata contravalorii biletului s-a acumulat suma de 46.610 de lei. De asemenea, pe fondul consumului de alcool, al tutunului în tren și al injuriilor adresate controlorilor CFR s-au consemnat 172 de amenzi contravenționale. În schimb, scandalurile și violențele fizice au fost aproape inexistente, doar pe rutele Iași și Galați s-au petrecut câteva incidente ușoare pentru care au fost solicitate echipajele de jandarmi.
Nici furturile nu mai sunt ca în vremurile trecute, prezența patrulelor de poliție și jandarmi de pe tren au speriat hoții de bagaje, și au redus "la tăcere" comercianții surdo-muți.
De-a lungul perioadei estivale, polițiștii CFR s-au confruntat numai cu două cazuri de consumatori de plante etnobotanice, la mijlocul lunii iulie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2975 secunde