Militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”, pregătiţi temeinic pentru situaţii dintre cele mai complexe

140
Militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”, pregătiţi temeinic pentru situaţii dintre cele mai complexe - brigada-9-mecanizata-1706868484.jpg

Articole de la același autor

Săptămână ce se încheie a fost una de foc pentru militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”. Aceştia au executat evaluarea etapei de instrucție. De la armamentul din dotare şi până la cel de acţiune în caz de pericole de ordin chimic, biologic, radiologic sau nuclear, militarii au demonstrat că şi-au însuşit cunoștințe vaste.

„Militarii Brigăzii 9 Mecanizată «Mărășești» au executat evaluarea etapei de instrucție nivel individ. Pe parcursul zilelor de instrucție, militarii au demonstrat că dețin cunoștințe în a utiliza armamentul pe care aceștia îl au în dotare, stațiile radio, echipamentul de protecție CBRN în situații cât mai realist conturate de către comandații lor, cât și faptul că și-au însușit pe deplin cunoștințele acumulate pe parcursul lunii în cadrul modulelor de instrucție teoretică și practică organizate în cazărmi”, transmit public reprezentanţii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5699 secunde