Jandarmul care a provocat accidentul de pe A4 are nevoie de ajutor

Militarii constănțeni au donat sânge

145
Zeci de jandarmi de la Detașamentul Regional Medgidia, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, au mers, ieri, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța pentru a dona sânge pentru Cetin Ismail, colegul lor care a suferit un accident rutier grav, dar și pentru familia acestuia. 

Familia jandarmului care a provocat accidentul de pe A4, dinspre Constanța către Ovidiu, este în continuare în stare gravă în spital. Cetin Ismail se află în comă indusă.

"Bărbatul a fost deconectat de la aparate, se află în stare mai bună. Copilul este conștient, cooperant, pe când femeia este în stare foarte gravă", precizează cadrele medicale.

Reamintim că un teribil accident rutier s-a produs pe A4, luni, 15 iulie, în jurul orelor 18. Ismail Ce-tin, subofițer în cadrul Inspec-toratului de Jandarmi Județean Constanța, se deplasa cu un Logan pe autostrada A4, dinspre Constanța spre Ovidiu. Acesta a intenționat să schimbe direcția de mers printr-un loc în care lipsea parapetul despărțitor, moment în care a fost lovit de un alt autoturism marca Audi, condus de un șofer din București. Jandarmul, dar și familia sa, au ajuns în stare critică la spital. Alte patru persoane, aflate în Audi, au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7177 secunde