Militarii de la Topraisar au dat o mână de ajutor la deszăpezirea unor TIR-uri

146
Militarii de la Topraisar au dat o mână de ajutor la deszăpezirea unor TIR-uri - 2februariemasiniblocatezapada-1391340698.jpg

Articole de la același autor

Mai multe camioane rămase blocate pe șoselele din județul Constanța au fost deszăpezite cu ajutorul militarilor. Astfel, în această dimineață, autoritățile au fost anunțat că două mașini au rămas blocate între Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu, 11 camioane între Medgidia și Ciocârlia, două TIR-uri între Osmancea și Ciobănița, iar un alt autoturisme între Cogealac și Grădina. În toate situațiile, s-a intervenit prompt iar oamenii și-au continuat drumul.


Pentru ajutarea șoferilor, prefectul Eugen Bola a solicitat sprijinul militarilor de la UM 01737 Topraisar, care au intervenit cu două autocamioane 6x6 pentru deszăpezirea autotrenurilor blocate pe rutele Movila Verde – Plopeni și Topraisar – Mereni. Autotrenul de pe prima rută a fost tractat până în localitatea Amzacea, conducătorul auto de pe cel de-al doilea autotren refuzând intervenția.


Întrucât se circulă cu dificultate pe majoritatea drumurilor naționale și județene, autoritățile fac un apel către toți cetățenii județului Constanța să nu plece din localitățile de domiciliu. Dacă sunt nevoiți să plece la drum și întâmpină probleme, sunt rugați să sune de urgență la 112.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1919 secunde