Militarii, în sprijinul veteranilor de război și militarilor în retragere

1182
Militarii, în sprijinul veteranilor de război și militarilor în retragere - veterani2-1585833408.jpg

Articole recomandate

Militarii din garnizoana Buzău au răspuns prezent la solicitarea veteranilor de război și a militarilor în retragere pentru asigurarea medicamentelor, cu suportarea cheltuielilor. De asemenea, militarii garnizoanei Buzău au completat nevoile de hrană care acoperă necesitățile de bază ale beneficiarilor prin resurse proprii.

Militarii au fost răsplătiți cu un salut militar în semn de respect și politețe, receptat în aceeași poziție de drepți a trupului și de maximă vibrație a inimii, întărind convingerea că, după inevitabila finalizare a serviciului militar, fiecare dintre noi beneficiem de apartenența la un corp de elită.

Comenduirea Garnizoanei Buzău sprijină veteranii de război și militarii în retragere aflați în situații deosebite, fără susținători, pe perioada stării de urgență, pentru asigurarea mijloacelor de subzistență și a medicamentelor, în vederea minimizării expunerii lor în afara locuințelor, prin colaborarea cu Primăria și Consiliul Județean Buzău.

Totodată, militarii buzoieni au relaționat cu veteranii de război pentru identificarea nevoilor de sprijin pe perioada stării de urgență, iar la nivelul Comenduirii Garnizoanei Buzău a fost înființată o linie telefonică TELVERDE destinată veteranilor de război. Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0238.433.155.



Iulian CADULENCU

Ministerul Apărării Naționale - Forțele Terestre Române




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Social : A FOST CUTREMUR!
Pagina a fost generata in 1.3562 secunde