Concurs Militarii români și americani au încheiat exercițiul "Joint Task Force 2008 Rotation"

298
1

Articole de la același autor

Exercițiul "Joint Task Force 2008 Rotation", organizat de Statul Major al Forțelor Terestre și Forțele Terestre Americane staționate în Europa (USAREUR), în perioada 30 iunie - 30 iulie, în Dobrogea, s-a încheiat, ieri, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.
Timp de o lună, peste 1.000 de militari din cadrul Batalionului 21 Vânători de Munte și din Task Force Vampire s-au antrenat în comun în Poligonul de la Babadag, din județul Tulcea, și la Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu din județul Constanța.
Pregătirea a constat în exerciții de tragere în comun cu armamentul din dotare, exerciții cu trageri reale - nivel grupă, exerciții tactice specifice zonelor urbane, rezolvarea unor situații tactice, alte tehnici de acțiune individuale, executarea de patrule mixte, acordarea primului ajutor în zonele de operații.
Comandantul Batalionului 21 Vânători de Munte, locotenent colonelul Florin Stan, a declarat în cadrul ceremoniei de încheiere a "Joint Task Force 2008 Rotation" că a fost un schimb de experiență util între militarii români și cei americani, iar toate obiectivele planificate pentru acest exercițiu au fost îndeplinite.
El speră că va mai colabora cu militarii americani și la alte evenimente similare sau în teatrele de operații.
La rândul său, comandantul Task Force Vampire, locotenent colonelul Michael Borg, a subliniat că marele câștig al acestui exercițiu, pe lângă misiunile executate în comun, îl reprezintă prieteniile create între militarii români și cei americani, fapt ce îi va ajuta să se coordoneze mai bine atunci când vor lupta împreună în diverse teatre de operații.
Exercițiul "Joint Task Force 2008 Rotation" s-a desfășurat în baza acordului dintre România și Statele Unite ale Americii privind activitățile forțelor Statelor Unite staționate pe teritoriul României, semnat în 2005 și ratificat de Parlamentul României în 2006.

Comentează știrea

eleverag sitemap
14 mai 2014
eleverag sitemap

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. eleverag sitemap http://www.eleverag.com/sitemap.xml

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2992 secunde