Ministerul Afacerilor Externe, informație importantă pentru românii care călătoresc în Suedia

307
Ministerul Afacerilor Externe, informație importantă pentru românii care călătoresc în Suedia - 103195691567757979-1668277639.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile suedeze au anunţat reintroducerea controlului la frontiera de stat, în perioada 12 noiembrie 2022 - 11 mai 2023, scrie Agerpres. 


Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se asigure că pe timpul călătoriei spre şi dinspre Regatul Suediei deţin în permanenţă asupra lor un act de identitate valabil (paşaport sau carte de identitate naţională).


Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm: +468205674, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatori în regim de permanenţă.


De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Suediei: +46736985463.


Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc în străinătate consultarea paginilor web https://stockholm.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2577 secunde