Miniștrii propuși de premierul desemnat Orban, audiați în Parlament

123
Miniștrii propuși de premierul desemnat Orban, audiați în Parlament - ad02zda1ytfkyjrjnjg0nddmodqxodgx-1572340218.jpg

Articole recomandate

Miniștrii propuși de premierul desemnat Ludovic Orban sunt audiați, începând de marți, în Parlament, în comisiile de specialitate. 


Potrivit programului stabilit, în prima zi sunt audiați Florin Cîțu - propus pentru Ministerul Finanțelor Publice, Marcel Vela - Ministerul Afacerilor Interne, Nicolae Ciucă - Ministerul Apărării Naționale, Nechita-Adrian Oroș - Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Marcel Boloș - Ministerul Fondurilor Europene, Costel Alexe - Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Victor Sebastian Costache - Ministerul Sănătății, Bogdan Gheorghiu - Ministerul Culturii.

Prima criză din domeniul Sănătății care trebuie gestionată este cea a rezidenților, a declarat, marți, la audierea în comisiile de specialitate din Parlament, Victor Costache, propus pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Sănătății în Guvernul Orban.

Costache a spus că imediat după audierea sa în Parlament se vor căuta soluții legislative pentru tinerii care urmează să dea acest examen.

"Vom debloca situația pe examenul de rezidențiat", a declarat el.

Costache a mai spus că, dacă i se va schimba calitatea de suspect, în cazul acuzațiilor de malpraxis care i-au fost aduse, își va da imediat demisia din funcția de ministru, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3638 secunde