Ministrul Apărării, întâlnire cu ambasadorul Marii Britanii la București

175

Articole de la același autor

Ministrul Apărării naționale, Nicolae Ionel Ciucă l-a primit, luni, 13 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, pe Ambasadorul Marii Britanii la București, E.S. Andrew Noble.

Vizita diplomatului britanic a reprezentat un bun prilej de a discuta aspecte de interes comun privind cooperarea cu Marea Britanie, atât din perspectivă bilaterală, în plan aliat, cât și în contextul crizei sanitare, informează Biroul de presă al MApN.

De asemenea, pe timpul convorbirilor, a fost evidențiată importanța Parteneriatului Strategic dintre România și Marea Britanie, precum și liniile de cooperare în domeniul apărării ca elemente esențiale pentru securitatea și stabilitatea țării noastre și a regiunii din care România face parte, în actualul context de limitări generate de pandemia Covid-19.

La finalul întâlnirii, cei doi oficiali au apreciat nivelul discuțiilor, exprimându-și totodată disponibilitatea continuării consultărilor pe teme de interes comun pentru ambele părți.

Întrevederea se înscrie în calendarul convorbirilor periodice pe care ministrul apărării le are cu ambasadorii acreditați la București. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2835 secunde