Ministrul de Interne trimite Corpul de Control la ISU Dolj. VEZI DE CE!

147
Ministrul de Interne trimite Corpul de Control la ISU Dolj. VEZI DE CE! - 12-1578829602.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude între ele.

Marcel Vela a fost întrebat, duminică, la Antena 3, dacă cunoaște situația de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, unde mai multe rude ar fi fost angajate la această instituție.

Ministrul a recunoscut că nu cunoaște această situație, dar a a anunțat că va trimite Corpul de Control. "Nu știu de această situație. Luni voi trimite Corpul de Control și la ISU Dolj. Este singura cale în care pot afla oficial ce se întâmplă. În urma raportului prezentat de Corpul de Control, evident putem sesiza tot ce ține de o anchetă administrativă sau tot ceea ce propune Corpul de Control cu privire la aplicarea unei sancțiuni", a declarat Marcel Vela.

Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Oltenia" al Județului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce înseamnă rude de gradul IV
Pagina a fost generata in 1.8722 secunde