Minor cercetat după ce a furat haine dintr-un centru comercial

122
1

Articole de la același autor

Un minor, în vârstă de 16 ani, din Năvodari, a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a furat mai multe haine dintr-un centru comercial, din Constanța.

În seara zilei de miercuri, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către un paznic al centrului comercial că I.A.I. a furat articole vestimentare, în valoare de 950 de lei, din două magazine. Minorul s-a ales cu dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiști în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză. 

Comentează știrea

RODICA
20 februarie 2015
super-oferta de lucru pentru toti!

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Eveniment : VIDEO. Polițist hologramă, pe străzi
Pagina a fost generata in 1.3613 secunde