Concurs Minoră de 14 ani, dată în urmărire

287

Articole recomandate

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Limanu au fost sesizați prin 112 de Petrică Pîrvu, din localitatea 2 Mai, că în noaptea de 25 spre 26 august, fiica sa, Mihaela Georgiana Pîrvu, de 14 ani, a dispărut de la domiciliu și nu a mai revenit.
Din primele verificări a reieșit că, în noaptea respectivă, minora a sărit geamul camerei sale, a abandonat în curte o bluză și un pantalon scurt după care a părăsit curtea cu o destinație necunoscută.
Părinții fetei susțin că fata a mai plecat de la domiciliu, dar s-a întors după câteva zile, însă de această dată le este teamă să nu i se fi întâmplat ceva grav.
Minora are o înălțime de aproximativ 1,60 m, constituție astenică, față ovală, ochi verzi, păr blond, lung până la baza umerilor, are o cicatrice în zona abdomenului ca urmare a unei operații de apendicită și poartă cercei rotunzi.
La data dispariției, ea era îmbrăcată cu o bluză cu mânecă scurtă de culoare roșie, o pereche de pantaloni de tip blue - jeans de culoare albastră și era încălțată cu papuci.
Persoanele care pot da informații în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7063 secunde