În urma articolului apărut în "Cuget Liber"

Minora din Chirnogeni, gravidă cu bunicul, a fost internată la maternitate

456
Minora din localitatea constănțeană Chirnogeni, care a rămas gravidă cu bunicul său, după ce a fost violată de acesta, a primit ajutorul asistenților de la Protecția Copilului din Constanța, în urma articolului apărut în ziarul "Cuget Liber" de miercuri.
Drept urmare, ea a fost luată de la locuința din comuna unde locuiește de reprezentanții Protecției Copilului și a fost internată în secția de maternitate a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
În momentul de față, minora se află sub supraveghere medicală, dar este și consiliată psihologic de asistenții Protecției Copilului, care speră că fata va trece mai ușor peste momentul nașterii.
În cursul zilei de luni, redactorii "Cuget Liber" au vizitat-o pe fată la Chirnogeni.
"Mai am cam două săptămâni până ce trebuie să nasc și îmi este frică. După ce au aflat de necazul meu, cei de la Protecția Copilului au avut grijă de mine, dar de o lună de zile nu au mai dat niciun semn de viață.
I-am rugat să mă ajute să mă internez mai devreme, dar au spus că nu sunt locuri la spital. De atunci, tot stau cu frică. Mă tem să nu mă ia durerile nașterii noaptea, iar până ajung la spital să mi se întâmple ceva rău. Poate mă ajută cineva și totuși se găsește vreun loc pe la spital", spunea atunci, Alina S., care, de curând, a împlinit 16 ani.
În cele din urmă, iată că dorința ei a fost îndeplinită, iar acum fata se simte în siguranță.
Alina S. a fost violată de bunicul ei, Vasile Corbu, de 66 de ani. Bărbatul a ajuns în arest, în urmă cu cinci luni, după ce nepoata lui i-a povestit dirigintei că este violată, de mai mult timp, de cel care a crescut-o. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul a profitat de nepoata lui, pe care o viola, iar ulterior o amenința că o omoară dacă spune cuiva ce se întâmplă între ei doi. De frică, fata a tăcut însă, la un moment dat, nu a mai răbdat și a povestit totul dirigintei, care a anunțat polițiștii din Chirnogeni.
În urma controlului de la Medicină Legală s-a descoperit că minora era gravidă în patru luni, astfel că o întrerupere de sarcină nu a mai fost posibilă.
Vasile Corbu a susținut în fața instanței de judecată că el este impotent, iar copilul nu este al lui. Cu toate acestea, în urma testelor ADN a reieșit că bunicul minte, iar fetița care urmează să se nască este fiica lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Octombrie 2009
Stire din Eveniment : Baracă în flăcări lângă Kaufland
Pagina a fost generata in 2.199 secunde