Minoră lovită pe trecerea de pietoni de la Școala 23

2111
2
Minoră lovită pe trecerea de pietoni de la Școala 23 - trecere-1322259767.jpg
O minoră de 14 ani a fost rănită, joi, într-un accident rutier care a avut loc pe trecerea de pietoni de la Școala Generală nr. 23.
Robert Ștefan Mitre, de 20 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism marca Suzuki, pe strada Dezrobirii, ajungând pe marcajul pietonal din dreptul Școlii nr. 23, a accidentat-o pe Andreea I., de 14 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni.
Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Comentează știrea

Mircea
26 noiembrie 2011
Grabeste-te incet pe trecere!

Imi pare rau ptr accidentarea copilei, dar fiindca am fost martor ocular la momentul intamplarii cu pricina, am o mica observatie, legat de modul cum sa comportat pe trecerea de pietoni care cuprinde patru benzi de circulatie: Sa angajat in traversare impreuna cu alte doua colege, apoi dupa cativa pasi facuti pe carosabil, o zbugheste la fuga fara un motiv anume, tece de banda doi si apare in fata masinii care circula pe contrasens. A avut noroc fiindca masina nu avea viteza, dar poate pe viitor va retine ca strada nu se trverseaza in fuga si fara sa se asigure! In rest, numai de bine!

unu
29 noiembrie 2011
esti imbecil mirceo

pe trecerea de pietoni ca deaia se numeste asa ...se da prioritate pietonilor mirceo ,soferu puli sa caste ochi beliti si daca vede ca un grup de copii treverseaza sa se opreasca retardatul ,pentru ca acolo e o scoala mirceo ...deci sunt copii..pampalau infect..e trecere opresti te asiguri e TRECERE DE PIETONI NU DE SOFERI

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav în Constanța
Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Murelor
Pagina a fost generata in 0.5507 secunde