Minoră violată la marginea satului Tătaru

2187
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Memet Sunai, de 25 de ani, din Constanța, pentru comiterea infracțiunii de viol.
Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 29 august, în jurul orei 20, Ana Maria R., de 14 ani, împreună cu sora sa, Bianca, de opt ani, și prietena sa, Cătălina P., de 13 ani, au participat la o petrecere dinaintea nunții, în localitatea Tătaru, comuna Comana, unde s-a întâlnit cu alte două fete, Nasurla Aisel și Nasurla Aidan.
După ce petrecerea s-a încheiat, în jurul orei 24, Ana Maria, prietenele sale și sora sa au plecat spre ieșirea din localitatea Tătaru, unde s-au întâlnit cu Paul Leu și Claudiu Stoican. În timp ce stăteau de vorbă, a apărut și Memet Sunai, care, fără prea multe vorbe, s-a apropiat de Ana Maria, a prins-o de mână și a tras-o după el, îndepărtând-o astfel de grup, la o distanță de aproximativ 100 - 150 de metri.
Deși fata s-a împotrivit, așa cum declară și martorii, Memet Sunai a obligat-o să meargă pe un izlaz, într-un loc cu multă vegetație uscată, în apropierea unei fântâni părăsite. Acolo, împotriva voinței sale, minora a fost obligată să întrețină cu tânărul un raport sexual normal.
Deși fata a încercat să îl convingă pe Memet Sunai, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, să renunțe la viol, spunându-i că este virgină și că se află la menstruație, aceste argumente nu l-au determinat pe tânăr să renunțe la planul său.
Potrivit procurorilor, după consumarea actului sexual, inculpatul a însoțit-o pe partea vătămată la o anumită distanță de locul consumării violului, timp în care a amenințat-o, spunându-i că va avea probleme cu el dacă va spune cuiva.
Numai că tatăl minorei a aflat de cele întâmplate și, împreună cu fiica sa, s-a prezentat imediat la Poliție, unde a depus o plângere penală.
Fiind audiat de anchetatori, Memet Sunai nu a recunoscut comiterea faptei, susținând că raportul sexual a avut loc cu consimțământul fetei.
Dosarul tânărului a fost trimis la Tribunalul Constanța, care va stabili primul termen de judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.978 secunde