Mircea Băsescu, ȘANTAJAT de fiica și ginerele lui Bercea Mondial

124
Mircea Băsescu, ȘANTAJAT de fiica și ginerele lui Bercea Mondial - mircea-1401445922.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durată de 24 de ore a lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, pentru șantaj în stare de recidivă. În același dosar mai sunt cercetate două persoane, respectiv Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, și un minor în vârstă de 17 ani, față de care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru șantaj.


În ordonanța de reținere întocmită de procurori se arată că există date și probe din care rezultă faptul că pe 26 mai 2014 și 29 mai 2014, Marius Constantin l-a constrâns pe Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu. Concret, bărbatul ar fi amenințat-o pe partea vătămată că se va duce la diverse canale mass media și îi va da în vileag atât pe el, cât și pe familia acestuia pentru că ar fi implicați în fapte de corupție. Marius Constantin l-a șantajat pe Mircea Băsescu în schimbul sumei de 280.000 euro. 


Mircea Băsescu a sesizat imediat autoritățile, astfel că procurorii au intrat imediat pe fir și au organizat un flagrant. Joi, 29 mai, inculpatul, împreună cu celelalte două persoane, au primit zece mii euro de la partea vătămată.


Marius Constantin urmează a fi prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Față de celelalte două persoane s-a luat măsura controlului judiciar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5852 secunde