Mircea Dușa: "Anul acesta va crește numărul de exerciții militare"

104
1
Mircea Dușa:

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa a anunțat că în acest an, în intervalul martie - noiembrie, va crește numărul de exerciții militare la care România va participa alături de țările membre NATO.

"La summitul din Țara Galilor au fost aprobate măsurile de reasigurare a flancului estic al NATO și al Uniunii Europene proporțional atât pe flancul nord-estic, cât și pe flancul vestic. În România, pe măsurile de reasigurare, în acest an va crește numărul de exerciții militare pe care le vom organiza începând din luna martie până în noiembrie împreună cu partenerii noștri din NATO, dar și cu partenerii pe parteneriatul strategic cu SUA", a afirmat Mircea Dușa. 

Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferte de lucru de seriozitate maxima!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Zorelelor
Pagina a fost generata in 2.0051 secunde