Misiune umanitară pentru jandarmii din Constanța: DONARE DE SÂNGE!

180
Misiune umanitară pentru jandarmii din Constanța: DONARE DE SÂNGE! - jandarmbun-1600239978.jpg

Articole de la același autor

Zeci de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța se vor prezenta, astăzi și mâine, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța în vederea completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, aceasta fiind a treia acțiune umanitară de donare de sânge organizată în anul 2020.

Jandarmii constănțeni sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge. Și în anii precedenți, oamenii legii s-au implicat în activități umanitare, astfel încât la nivelul instituției acest gest a devenit o tradiție.

„Prin aceste inițiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar și fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toți membrii comunității să se alăture prin voluntariat în astfel de acțiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Solidaritatea oamenilor se vede și prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3911 secunde