Misterul morții lui IONUȚ ALEXANDRU MIU. Iată ce spune iubita lui

5944
8
Moartea tânărului de 25 de ani care a ales să-și pună capăt zilelor urcând la volanul mașinii sale tunate și uitând piciorul pe pedala de accelerație la peste 130 de km la oră rămâne în continuare un mister. Ieri, polițiștii au aflat de la medicii legiști că Ionuț Alexandru Miu consumase alcool, rezultatele testării fiind că acesta, la momentul producerii accidentului, avea o alcoolemie de 1,25 la mie!

Unul dintre cele mai teribile accidente rutiere de la Constanța din ultimii ani a avut loc, marți, 13 noiembrie, pe strada Brizei, din cartierul Poarta 6. Nu ne referim aici la numărul de victime întinse pe marginea drumului, ci la imaginile de coșmar ce au fost lăsate în urma unui gest, se pare, suicidal pentru care-ți trebuie, ce-i drept, mult sânge rece și curaj!

Ce l-a determinat să-și pună capăt zilelor?

În jurul orei 23, după ce a consumat băuturi alcoolice, Ionuț Alexandru Miu, de 25 de ani, s-a urcat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf la care ținea ca la ochii din cap, în care prietenii spun că investise mii de euro, și a plecat într-o cursă nebună. Lipsa unor urme cât de mici de frânare la fața locului și ceea ce a rămas din mașină după impactul deosebit de puternic cu parapetul podului ce trece peste calea ferată din zona Doraly demonstrează și vine, totodată, să întărească varianta unei sinucideri planificate!

 

Dar de ce? Ce ar fi avut pe suflet un tânăr de 25 de ani, care, aparent, avea parte de tot ce își dorea? Avea un loc de muncă bun, plătit foarte bine (operator dană la SC Minmetal); avea o mașină la care ținea ca la ochii din cap, la care era în stare să buchisească sau să șlefuiască toată ziulica fără a se plictisi; avea, de asemenea, o prietenă frumoasă și cu care se împăca foarte bine, în pofida a ceea ce s-a speculat în presa ultimelor zile.



Se pare că existau, într-adevăr, probleme de familie, tatăl său, grav bolnav, fiind plecat, în această perioadă, în Israel, pentru un transplant de măduvă. Nu era însă un motiv, spun cei apropiați, care să-l determine să facă un astfel de gest. Dimpotrivă! Povara familiei va fi acum cu mult mai grea…Prietenii acestuia ne-au povestit că îi plăcea să joace la "păcănele", dar că nu băga în această pasiune sume enorme de bani, ci cel mult cinci milioane de lei vechi pe lună.

În cercul de prieteni, Ionuț Alexandru Miu era cunoscut ca un băiat care se adapta foarte ușor, comunicativ, cu care se putea glumi, dar se puteau vorbi și lucruri serioase. Pentru toți prietenii lui, gestul pe care acesta, se pare, l-a făcut, i-a lăsat fără cuvinte. Ei nu-și imaginează că a fost în stare să își distrugă într-un asemenea hal "bijuteria" de mașină pe care o avea. Dar poate că tocmai acest lucru a și vrut! Dacă el nu mai este, să nu mai rămână nimic nici din "iubirea" lui pe patru roți… Gestul inexplicabil este întors pe toate părțile, dar nimeni nu poate ști cu certitudine ce a fost în mintea lui Ionuț Alexandru Miu în seara respectivă.



Ce spune iubita lui Alexandru

Pentru că s-a vehiculat faptul că în seara tragediei acesta s-ar fi certat cu iubita sa, fata neagă acest lucru. Ea este devastată de durere și nu îi vine să creadă că, astăzi, iubitul ei va fi dus pe ultimul drum. Pe pagina sa de facebook, Cătălina spune că nu există pic de adevăr în faptul că nu se înțelegeau sau că se certau. "Niciodată nu m-am certat cu el! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun, iubitule!", spune fata.

Un ultim mesaj postat pe pagină sună astfel: "Unii iartă, pentru că încă mai iubesc și ar durea prea tare să plece, alții nu iartă, pentru că încă iubesc și ar durea prea tare să rămână. Unii pretind că totul e bine, nu, de fapt, toți pretindem că totul e bine. Unii mint ca să nu facă rău, unii spun adevărul ca să nu facă rău oricum mai târziu. Unii cred că s-a terminat, alții știu asta. Unii se topesc de dor, alții nu îndrăznesc să o facă. Unii caută pe cineva care să asculte cum «nu mai pot!», alții tac, zâmbesc, crezând că până nu o spui cu voce tare nu o simți. Unii mai așteaptă încă un semn, alții și-au închis de mult telefoanele alea, oricum cine ar trebui să sune nu sună, și cine sună, chiar nu contează acum".

Poliția Rutieră continuă cercetările și urmează să facă o expertiză asupra mașinii (a resturilor, mai bine zis) pentru a stabili viteza impusă de Ionuț Alexandru Miu "bijuteriei" sale în acea seară. Nu mai ajută însă pe nimeni și cu nimic.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

jan
16 noiembrie 2012
BULEVARDUL 1 MAI VECHI...

BULEVARDUL 1 MAI VECHI AI ZICE LA STRADA NU BRIZEI....DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE,,,,,!

andrei
17 noiembrie 2012
pentru-cum sa nu ajute?

pai ma vaco.....daca era dupa gandirea ta, nu ar mai fi intrat in stalp ci intra in mata sau in fita.....etc, din x motive iti vine sa iei iei masina si sa te azvarli intr un copac,gandirea ta arata ca esti un pierde vara, o sa mori degeaba pe lumea asta.......

Miu Roxana
18 noiembrie 2012
va rog, incetati

nu mai credeti ce da la televizoru! incetati a vorbi asa urat de fratiorul meu! daca ar fi fost in locul lui fratele sau sora sau parintii tai?! a fost un accident, avem raportul politiei, iar rezultatele necropsiei nu au venit. incetati va rog! suntem mult prea indurerati iar aceste vorbe aruncate in vant ne niste persoane dezinformate ne fac si ii fac sufletului lui mult mai rau, incetati a vorbi asa de urat! intelegeti ca nu este adevarat!!!!!

SUGIPULAMA
23 noiembrie 2012
MACACPETINE

DEMENTA E MATA BA CACATULE , PACAT CA NU ERAI TU LANGA STALPUL ALA CAND A PATIT EL ASTA FUTU-TI MORTII MATII DE ANIMAL CA TE-AS OMORI CU MAINILE GOALE IDIOTU PULIII MELE , SA MA CAC PE MORMANTU MATII BA RETARDULE SI SA NE SUGI TU PULA LA TOTI CEI CE AU RESPECT PENTRU CEI CE NU MAI SUNT IN LUMEA ASTA IDIOTU DREQ

Răspuns la: cum sa nu ajute?
Adăugat de : constanteanul sofer, 16 noiembrie 2012
ajuta pe multi faptul ca a plecat... un astfel de dement trebuia izolat, dar a avut ideea stralucita de a se izola el... singur... cat despre cobaii...
Miu Roxana
5 decembrie 2012
mincinosilor

Daca am fi dispus de banii necesari, eu si parintii mei cu siguranta v-am fi dat in judecata pentru calomnie!!!

radulescu adrian lucian
22 martie 2014
condoleante

am fost coleg cu ionut in clasele primare , mam mai vazut cu el inainte cu cateva zile de accident , a zis ca totul e bine . Multa sanatate familiei si celor ce lau considerat prieten .... Cat despre Ionut , transmit condoleante familiei si voi trece sa mai aprind cate o lumanare . In rest toate clele bune le doresc familiei , intelegere si sanatate . Dum ezeu sa il ierte

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Și-a ucis concubinul, pe motiv de… sex!
Pagina a fost generata in 0.5074 secunde