Miting de solidaritate cu Israel / Sute de persoane s-au rugat, au cântat și au manifestat, la București

336
Miting de solidaritate cu Israel / Sute de persoane s-au rugat, au cântat și au manifestat, la București - image2023112266533840protestproi-1698996173.jpg
Câteva sute de persoane au participat, la București, la un miting de solidaritate cu Israel dar și pentru salvarea ostaticilor deținuți de Hamas în Gaza. Oamenii s-au rugat, au cântat și au scandat pentru eliberarea israelienilor răpiți de organizația teroristă. Prezent la eveniment, ambasadorul Israelului la București a mulțumit cetățenilor și autorităților din România pentru solidaritate și ajutor, scrie stiri.tvr.ro


Purtând steaguri ale Israelului și fotografii ale ostaticilor răpiți de Hamas, participanții la miting s-au rugat pentru eliberarea acestora. Mulți dintre cei prezenți sunt născuți în România și recunoscători țării natale pentru solidaritate.


Ambasadorul Israelului la București a numit România o prietenă foarte puternică și a mulțumit președintelui, guvernului și cetățenilor pentru sprijin.


Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România: Forțele de apărare israeliene vor continua să îndeplinească misiunea atribuită de guvern. O vom face în mod responsabil și în conformitate cu dreptul internațional. Vom distruge Hamas și ne vom aduce înapoi acasă ostaticii!


Sâmbătă la prânz este anunțat și un miting de solidaritate cu civilii din Fâșia Gaza, organizat de Asociația Comunității Palestiniene din România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2339 secunde