Miting de susținere a Jandarmeriei Române, sâmbătă, în Capitală

333
Miting de susținere a Jandarmeriei Române, sâmbătă, în Capitală - jandarmu3-1535031158.jpg

Articole recomandate

Un miting de susținere a Jandarmeriei Române va avea loc, sâmbătă, 25 august, în Piața Constituției din Capitală.


Organizatorii susțin că împotriva jandarmilor a fost declanșată "o adevărată vânătoare de vrăjitoare", după protestul diasporei din 10 august.


"Am considerat, că este moral ca aceia care încă mai gândim în țara asta să transmitem un mesaj de susținere jandarmilor ,împotriva cărora este declanșată o adevărată vânătoare de vrăjitoare . Susțin întru totul faptul că, dacă în urma unei anchete serioase și obiective se va demonstra fără urmă de îndoială că anumiți jandarmi și-au depășit atribuțiile să suporte rigorile legii. Însă până atunci consider că este total imoral ca asupra unei întregi instituții să se arunce anatema , consider că este o încercare de decredibilizare totală a instituțiilor ce asigură ordinea publică .


Presiunea exercitată de-a lungul timpului atât asupra Poliției Române și acum în urma evenimentelor din 10.08. de altfel neautorizate , asupra Jandarmeriei Române , reprezintă un joc extrem de periculos , o încercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.
În opinia mea Jandarmeria Română și-a făcut datoria , nu a apărat guvernul politic a apărat INSTITUȚIA statului și anume clădirea Guvernului unde s-a încercat intrarea prin forță . Pentru că și-au făcut datoria nu îi consider vinovați . S-au transmis mesaje de avertizare pe toate căile posibile , cei care au rămas au decis și ca atare și-au asumat consecințele", scrie organizatoarea evenimentului, pe contul său de Facebook.


Amintim că pe numele jandarmilor au fost depuse sute de plângeri la Parchetul Militar de către protestatarii care au fost agresați în ziua protestului din 10 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.757 secunde