Mizerii la adresa pompierilor militari. Doar când mor devin eroi

42394
8
Mizerii la adresa pompierilor militari. Doar când mor devin eroi - isisexercitiupompieri77-1471934751.jpg
Ieri seară, în timp ce toate televiziunile titrau cu breaking news explozia de la Petromidia, Realitatea TV urmărea cazul, dar puțin din altă perspectivă. După ce purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, a intrat în direct pentru a explica situația și a oferi ultimele informații cu referire la incident, moderatoarea Lavinia Șandru și invitații săi din studio comentau într-o notă aparte intervenția pompierilor. "Să nu uităm cine intervine acum la Constanța, de scandalurile de corupție de la ISU Dobrogea, când două sute de pompieri au fost angajați cu șpagă. Până nu vor fi condamnări definitive nu se va putea curăța nimic acolo", acuza sus și tare unul dintre invitați, neștiind probabil că în acest caz sunt deja sentințe definitive și cei găsiți vinovați se află încarcerați de multă vreme, în timp ce pompierii angajați nelegal au fost concediați. Concluzia moderatorului emisiunii a fost una năucitoare însă: "Deci acești pompieri intervin acum…".

Nu aș fi făcut acest comentariu dacă nu i-aș fi cunoscut pe pompierii de la ISU Dobrogea. Un membru al familiei mele, pompier la ISU Dobrogea, a murit acum un an într-o explozie în timp ce își făcea datoria. Și nici el, și nici colegii lui, nu erau și nu sunt șpăgari. Sunt oameni care își riscă viața zi de zi…

Comentează știrea

rex
23 august 2016
Lichelele!

D-le Cosmin, stai linistit ca nu sunt multi idioti care sa se holbeze la acest cuib de lichele insolvente!

mama unui pompier
23 august 2016
Niste nimeni din drum

Rusine celor ce fac asemenea afirmatii pe seama unor oameni care pentru a salva vieti si bunuri materiale ale altora risca cu pretul vietii lor la fiecare interventie la care participa.

cucu
23 august 2016
mizerii la adresa pompierilor militari

Lasa vrajeala domnule pilosi si neamurile si cei facuti din subofiteri ofiteri la apelul bocancilor au ramas inca tot amariti si cei fara spate au fost dati afara iar cea mai buna solutie stiuta doar de jmscheri a fost sa te muti la alte unitati sa ti se piarda urma.

Gigi
23 august 2016
Pompieri

Invata sa scrii corect...dupa comenteaza...

Faur Marians
23 august 2016
Despre pompieti

Sa le fie rusine celor de la acel post,pe care eu l-am restricționat,pentru ca ma saturasem de atata minciuna si manipulare! Atata timp cat pompierii militari,cei SMURD se bucura de atata popularitate ,conform statisticilor ,nu exista post sau persoana care sa ma convingă ca situația este altfel! Pompierii isi fac treaba cu succes ,cu ceea ce au in dotare,si am tot respectul si stima fata de ei ,pentru totdeauna! Pentru mine un om care are curaj sa intre in foc este si va fi mereu un erou! Le multumesc pentruca exista!

pompier
24 august 2016
salvam

Chiar daca au dat sau nu spaga, chiar daca au sau nu spate, in momentul de fata va salveaza!!! Asta voi nu stiti sa apreciati. Poate o sa apreciati in momentul care veti avea nevoie de noi dar sper sa nu fie cazu. Eu va doresc tot binele dar si putina minte!

cucurigu
26 august 2016
Solutie neviabila

Nu a tinut

Răspuns la: mizerii la adresa pompierilor militari
Adăugat de : cucu, 23 august 2016
Lasa vrajeala domnule pilosi si neamurile si cei facuti din subofiteri ofiteri la apelul bocancilor au ramas inca tot amariti si cei fara spate au...
alex
20 septembrie 2016
ofere împrumuturi între grave și onest

ofere împrumuturi între grave și onest Eu sunt un individ de 10 ani de la această recunoaștere în sectorul financiar, care îl diferențiază de seriozitatea, angajamentul și viteza cu fiecare dintre clientii mei. Am studiat toate cazurile care par a fi foarte greu și întotdeauna încearcă să dea o soluție.je foarte fericit pentru a ajuta. Dacă ai nevoie de gata, mulțumesc pentru a contacta agenția devreme la adresa mea de e-mail: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7633 secunde