MOARTE ÎN CHINURI! Pasager azvârlit din mașină, după ce un microbuz plin cu călători și un autoturism s-au ciocnit

1493
MOARTE ÎN CHINURI! Pasager azvârlit din mașină, după ce un microbuz plin cu călători și un autoturism s-au ciocnit - accidentvaslui224436100-1519995124.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier grav s-a produs azi pe Drumul European 581 între Crasna și Huși. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au rămas încarcerate, după ce un microbuz plin cu călători și o mașină s-au ciocnit în localitatea Târzii.

xxx


Un microbuz plin cu pasageri înmatriculat în Republica Moldova s-a ciocnit cu o mașină în care se aflau trei persoane. Una dintre ele a fost proiectată în exteriorul autoturismului și a murit, iar celelalte au rămas încarcerate.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, vinovat pentru producerea evenimentului rutier este șoferul microbuzului.

"Conducătorul auto al microbuzului a afirmat că un SUV care circula în fața lui a frânat brusc, motiv pentru care a decis să tragă stânga de volan pentru evitarea impactului. În momentul în care a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor trei persoane din autoturism, toate fiind transportate la spital. Nicio persoană dintre cele 10 aflate în microbuz nu a fost rănită. În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

La locul producerii accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de transport personal și victime multiple, două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7621 secunde