Moarte suspectă a fiului unui fost ministru

325

Dan Mureșan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureșan, a fost găsit mort într-un apartament din Nairobi (Kenya), au precizat, ieri, pentru Mediafax, surse neoficiale.

MAE a comunicat, ieri, că, sâmbătă, Ambasada României la Nairobi a fost informată "de către un coleg de serviciu al unui cetățean român că trupul neînsuflețit al acestuia ar fi fost găsit într-un apartament din districtul Nairobi".
"Conform relatării, cetățeanul român era angajat la o companie engleză de telecomunicații, aflându-se de mai multă vreme în Kenya. Acesta nu își înregistrase însă prezența pe teritoriul Kenyei la misiunea diplomatică română. Din aceeași sursă, rezultă că, după sosirea poliției, corpul neînsuflețit ar fi fost preluat de o firmă de pompe funebre în vederea efectuării necropsiei și eliberării certificatelor medicale constatatoare, urmând ca luni, 10 septembrie, un reprezentant al companiei de asigurări competente să deschidă un dosar în acest caz", se spune în răspunsul MAE la solicitarea Mediafax.
Ambasada României face "toate demersurile necesare pentru obținerea de la autoritățile locale, în cel mai scurt timp posibil, a informațiilor oficiale privind decesul cetățeanului român".
"De asemenea, Ambasada se află în legătură atât cu reprezentanții companiei angajatoare, cu firma de pompe funebre, precum și cu persoana de contact din partea familiei din țară, în vederea oferirii de asistență consulară pentru emiterea tuturor documentelor necesare și a facilitării transportului în țară a trupului neînsuflețit al persoanei decedate", se mai precizează în comunicarea MAE.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Cel mai puternic român a murit înecat
Luni, 20 August 2012
Stire din Eveniment : CARNAGIU în județul Constanța
Pagina a fost generata in 0.2777 secunde