MOARTE SUSPECTĂ la COSTINEȘTI! Polițiștii îi caută pe ultimii martori care au văzut victima în viață

860
1
MOARTE SUSPECTĂ la COSTINEȘTI! Polițiștii îi caută pe ultimii martori care au văzut victima în viață - ambulantatargamedicismurdfatales-1374571752.jpg

Articole de la același autor

Tânărul găsit, vineri noaptea, 19 iulie în stare gravă în hotelul "Talisman" din Costinești a murit, ieri, în Spitalul Județean Constanța. În prezent, polițiștii au înregistrat decesul ca fiind suspect și efectuează cercetări. 




Reamintim că Mihai Oltean, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit la sfârșitul săptămânii trecute, inconștient și cu o rană gravă la cap, în unitatea hotelieră deținută de părinții săi. El a fost găsit de o cameristă și transportat în comă la spital. În primă fază, polițiștii au presupus că tânărul a fost victima unei infracțiuni, căci în autoturismul său, un Jeep, a fost găsită o bâtă de baseball. Ulterior, un amic al acestuia le-a povestit anchetatorilor că în noaptea precedentă tânărul a petrecut, s-a îmbătat iar la un moment dat s-ar fi urcat pe autoturism să încerce să acționeze manual decapotarea mașinii. Dar pentru că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap. 


"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat o anchetă în vederea elucidării producerii evenimentului, iar în prezent sunt căutate două femei, care în noaptea de 19 iulie a.c., ar fi fost ultimele persoane care l-ar fi văzut pe bărbat în viață și cu care acesta și-ar fi petrecut seara la Costinești. Persoanele în cauză sunt rugate să sune la Serviciul de Urgență 112 sau la Serviciul Investigații Criminale, telefon 0241/611.364", se precizează în comunicatul Poliției Constanța.






Comentează știrea

ion
23 iulie 2013
decapotabila?

sa intelegem ca tata are hotel si odrasla avea decapotabila? ca doar nu tragea de acoperisul unui matiz sa il decapoteze....

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Moarte suspectă la Adamclisi
Pagina a fost generata in 0.8859 secunde