MOMENTE DE GROAZĂ PENTRU UN CONSTĂNȚEAN! A luat foc la locul de muncă, în timp ce repara o unealtă

1819
MOMENTE DE GROAZĂ PENTRU UN CONSTĂNȚEAN! A luat foc la locul de muncă, în timp ce repara o unealtă - ambulanta1488953264-1499431505.jpg

Articole de la același autor

Un muncitor în vârstă de 56 de ani care lucra la secția drumuri a decedat săptămâna aceasta, după ce a pornit grupul de sudură cu scopul de a repara o unealtă. Din nefericire pentru el, lângă acest grup se afla o geantă în care era depozitat un recipient cu benzină și scânteile produse la sudură au atins recipientul care a luat foc. 


Pentru a evita declanșarea unui incendiu, lucrătorul a încercat să scoată din incintă geanta cu recipientul cu benzină, moment în care i-a luat foc îmbrăcămintea. 


Ca urmare a evenimentului, victima a transportată și internată la Spitalul de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar ulterior a fost transferată la Spitalul de arși din București, unde a decedat.


Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4218 secunde