Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare

180
1
Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare - monicaiacobridzi-1390843311.jpg

Articole de la același autor

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată, ieri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Națională a Tineretului. Decizia este definitivă. 
Potrivit procurorilor DNA, în perioada 17 martie - 22 mai 2009, Monica Iacob-Ridzi, în calitate de ordonator principal de credite, ar fi hotărât ca, sub pretextul realizării unor manifestări de amploare la nivel național dedicate Zilei Naționale a Tineretului și externalizării serviciilor de organizare aferente, să atribuie ilegal unor firme private contracte de prestări servicii.


Comentează știrea

admirator
28 ianuarie 2014
MIR

a furat mult mai putin decat Chiuariu, Nastase, Becali etc. Si a avut ult mai putine activitati infractionale. Daca a furat, caci ea contesta. Dar totusi, primeste mai mult decat ceilalti condamnati. Si inca in penitenciar, nu cu suspendare. Se pare cva Justitia romana este mult prea subiectiva, inca! Nu vreau s-o absolvitid e vina, dar e firesc o pedeapsa proportionala cu gravitatea faptei, dovezile si faptul ca e prima abatere dovedita. Nu fiti ridicoli. In ceea ce priveste acuzele lui Ponta ca Justitia este pro PDL, sa nu uitam ca Parlamentul USL a votat apararea doamnei Ridzi. Apoi se pling ca justitia este subiecetiva? Atunci de ce nu s epling acum, cand este vizibila strimbatatea balantei cu care sunt judecati hotii politici? Aud?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5554 secunde