Muncitor ARS PE 95 % din corp, după ce a căzut într-un CAZAN ÎN CLOCOT!

1486
Muncitor ARS PE 95 % din corp, după ce a căzut într-un CAZAN ÎN CLOCOT! - media147534299980826900-1536923117.jpg

Articole recomandate

Un incident teribil s-a petrecut, joi dimineață, la o fabrică de preparare a băuturilor alcoolice din Botoșani. Un bărbat în vârstă de 59 de ani, angajat al societății Prodalcom, a ajuns la spital cu arsuri pe tot corpul, după ce a fost scos dintr-un cazan cu lichid care fierbea, scrie romaniatv.net

Bărbatul a fost găsit de colegii lui, care s-au grăbit să-l scoată din cazan, scrie monitorulbt.ro. Aceștia au sunat apoi la 112 și au cerut ajutor autorităților. Medicii s-au îngrozit când l-au văzut, bărbatul având arsuri pe 95% din suprafața corpului. Aseară bărbatul era internat la Spitalul Județean de Urgență, însă medicii erau rezervați în privință șanselor lui de supraviețuire. "De la locul solicitării am preluat un bărbat în vârstă de 59 de ani în stare deosebit de gravă, care prezenta arsuri de grădele 3 și 4, pe aproximativ 95% din suprafața corpului și inclusiv căile aeriene superioare. A fost transportat de urgență la spital", a precizat medicul primar Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Potrivit reprezentanților firmei la care lucra bărbatul, acesta era angajat ca mecanic și nu ar fi avut ce căuta în zona cazanelor cu lichidul periculos și că gestul său ar fi fost premeditat, din cauza unor probleme personale. De altfel, bărbatul tocmai se întorsese de puțin timp din concediu medical și a beneficiat în câteva rânduri de ajutorul conducerii cu o serie de probleme personale.

Cazul a intrat și în atenția ITM și a Poliției Botoșani. Reprezentanții ITM au fost informați de către reprezentanții firmei că, din primele cercetări interne, gestul bărbatului ar fi unul suicidar. "Acesta a intrat în incinta unității, unde nici nu avea ce să caute, s-a deplasat la stația de epurare și s-a urcat deasupra bazinului de ape uzate, pe pasarelă, de unde s-a aruncat în substanța vâscoasă, cu o temperatură de aproximativ 80º Celsius", se arată în comunicatul ITM.

La închiderea ediției, bărbatul se afla în continuare în stare critică pe secția de reanimare, șansele de supraviețuire fiind foarte mici. El ar fi recurs la acest gest în urma unor certuri în familie, iar dacă gestul se confirmă a fi unul voluntar, acesta este cea mai șocantă tentativă de suicid înregistrată în Botoșani în ultimii ani, mai crie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5228 secunde