Încă o crimă îngrozitoare în Constanța

Muncitor înjunghiat în inimă de colegul acuzat că-i leneș

389
O nouă crimă îngrozește opinia publică. Este a treia, într-o singură săptămână: o femeie a murit împușcată de soțul ei, în vila pe care o ridicau în Techirghiol, iar o mamă a murit sub loviturile de cuțit ale fiului, ajuns rob etnobotanicelor, iar ultimul caz ajuns în atenția procurorilor este al unui bărbat din Harghita ce a sângerat până a murit, pe podeaua camerei unde era găzduit, într-o fermă agricolă din Tuzla. A fost înjunghiat în zona inimii de un vechi amic, pentru că l-a acuzat că nu muncește destul de mult.

În noaptea de marți spre miercuri, un apel la Serviciul unic de urgență 112 anunța că un muncitor de la fermă agricolă din Tuzla a fost înjunghiat și a pierdut mult sânge. Imediat, spre fața locului au plecat o ambulanță și un echipaj de poliție. Cadrele medicale l-au găsit pe Dionisie Gyarmati, de 59 de ani, întins pe podea, în dormitorul pe care îl împărțea cu un coleg, într-o baltă de sânge. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut să-i salveze viața, pierduse deja prea mult sânge. Cel care îl înjunghiase, colegul de cameră pe nume Ioan Kovacs, de 58 de ani, era într-o stare evidentă de ebrietate când a fost reținut de polițiști. A fost audiat ieri dimineață, după ce s-a trezit din beție și a putut să le spună anchetatorilor ce s-a întâmplat între el și victimă.

Ambii bărbați sunt originari din județul Harghita, motiv pentru care împărțeau aceeași cameră. Marți după-amiază, după terminarea orelor de muncă, s-au cinstit cu mai multe pahare de tărie, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Motivul: victima i-ar fi reproșat agresorului că este leneș, că bea prea mult și muncește prea puțin. Nervos, Kovacs ar fi pus mâna pe un cuțit cu care și-a înjunghiat de două ori amicul de pahar. Din nefericire, l-a înjunghiat în zona inimii; mai precis, după cum au arătat medicii legiști, în zona supra-claviculară stângă și hemi-toracică stângă, provocând leziuni grave ce au dus în scurt timp la moarte prin hemoragie masivă. Suspectul a fost cel care și-a anunțat colegii și pe administratorul fermei agricole despre cele întâmplate. Ieri, magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă a suspectului, sub acuzația de omor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Martie 2012
Stire din Politică-Administrație : Cine vrea la Primăria Techirghiol
Pagina a fost generata in 0.2788 secunde