Nereguli la un abator din Mangalia! Tone de carne confiscate

324
2
Nereguli la un abator din Mangalia! Tone de carne confiscate - confiscat-1434704337.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni împreună cu reprezentanții D.S.V.S.A. au confiscat, ieri, 22 de tone de carne. Acțiunea s-a desfășurat la un abator de păsări din Mangalia. Carne, potrivit anchetatorilor, nu era depozitată corespunzător și nu avea elemente de identificare și etichetare. Întreaga cantitate de 22.000 de kilograme, în valoare de 154.000 lei a fost retrasă de la comercializare. De asemenea, carnea va ajunge la o unitate specializată unde va fi distrusă. Societatea a fost sancționată contravențional cu 5.000 de lei. 

Comentează știrea

Monica
19 iunie 2015
oportunitate

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

flori
19 iunie 2015
abator pui

In Mangalia nici nu exista abator de pui! Nu realizati ca va faceti reclama negativa singuri cu aceste informatii eronate. Pacat de oamenii care cred un asemenea stiri!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : ARME CONFISCATE de polițiști
Pagina a fost generata in 0.3955 secunde