Nicolae Mischie, adus cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală

154
1
Nicolae Mischie, adus cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală - smurd3-1438264523.jpg
Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj Nicolae Mischie a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, de la Spitalul Județean din Târgu-Jiu la o unitate medicală din Capitală, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, transmite Realitatea.net.


Nicolae Mischie a fost internat, miercuri noapte, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Joi, la solicitarea medicilor de la Târgu-Jiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj a fost adus la un spital din Capitală, cu un elicopter SMURD.

Nicolae Mischie, în vârstă de 70 de ani, a fost președinte al Consiliului Județean Gorj între anii 1996 și 2004, perioadă în care a condus și filiala județeană a PSD. Anterior, el a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fără succes, să candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câștigat apoi de Victor Ponta.

Nicolae Mischie a fost încarcerat timp de un an și două luni, fiind eliberat condiționat în mai 2014.

El avea o pedeapsă de patru ani de închisoare, fiind condamnat în martie 2013, de instanța supremă, pentru luare de mită și trafic de influență. Mischie a fost anchetat și trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție pentru că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Gorj, i-ar fi cerut omului de afaceri Clement Mocanu să îi renoveze vila din Târgu Jiu, moștenită de la o mătușă, în schimbul facilitării accesului acestuia la o serie de contracte cu unitățile din minerit și energie.



Comentează știrea

costy
30 iulie 2015
afaceri

Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email:

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3492 secunde