Nicușor Constantinescu, despre reținerea lui Strutinsky: "O lovitură dată imaginii mele și a lui Mazăre"

1400
15
Nicușor Constantinescu, despre reținerea  lui Strutinsky:
Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a mărturisit ieri seară, în cadrul unei conferințe de presă, că este bun prieten cu Sorin Strutinsky, a cărui reținere de către DNA o condamnă ca fiind un abuz. Mai mult decât atât, șeful CJC susține că prin această acțiune a DNA s-a urmărit în principal lovirea sa și a primarului Radu Mazăre.

"Continuă justiția televizată și se în-calcă în continuare prezumția de nevinovăție. Sorin Strutinsky a fost reținut abuziv fără să primească măcar o citație la DNA, așa cum prevede Codul de Procedură Penală. De ce nu se folosește aceeași măsură și cu Boc, Blaga sau Berceanu? Această batjocură și reținerea lui Strutinsky este o lovitură dată imaginii mele, a primarului Radu Mazăre și a cetățenilor Constanței", a declarat Nicușor Constantinescu. 

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constanteanu
4 februarie 2015
Mazare si Nicusor

Adica sa pricepem de persoane oneste va stricat imaginea sau de Infrasctori mari constanteni si ai PSD,Escrocilor ordinari voi nu vedeti orasu si jud Constanta cum arata ca voi va tratati in America Nenorocitilor si umiliti cetaten acestei tari,Spurcatilor si cu tupeu.

xxxx
5 februarie 2015
imagine

Cica: "O lovitură dată imaginii mele și a lui Mazăre"..... Care imagine? A fost candva o data ca niciodata, dar s-a dus pe copca

Carmeco
5 februarie 2015
the porci!

hai la tata...cuci, cuci...groh, groh...

xxll
5 februarie 2015
nicu grasu

ar fi bine sa scapam de toti golanii care au pus mana pe orasul nostru am auzit la tv ca un administrator de piata din constanta a cerut mita 6mii europt 3 tarabe .ati auzit de asa ceva ? stiti de cine e vorba?

Linica
5 februarie 2015
piata

Pai cine sa fie?Nu cumva porcul de Fronescu?

un constantean
5 februarie 2015
strutinsky

La ce stia toata Constanta, Justitia a adus acum probe. Astia au fost si prosti ca au luat spaga pe fata. Nu se fereau de nimeni. Pe holurile Telegraf-Tv Neptun..la Flora toti angajatii vorbeau de spagile si de "vorbele" facute de ei pentru spaga. A ajuns sa se vorbeasca sde spaga voastra si pe banca, in parc. Pai baa, avem si noi colegi, rude, prieteni care lucreaza pentru voi si "ai vostri" si povestesc de spagi. Acum se pare ca vin si probele... De fapt Justitia confirma ceea ce stia un oras intreg.

Sindbad
5 februarie 2015
Gangster Squad

Incepeti sa-i dati in gat. Uncle Sam e aici si va sprijina. Terminati gasca de hoti si profitorii lor, pusi in toate colturile sistemului, ce-i care capuseaza banul public. Prostimea e cumparata ieftin, dovada agramatii care apar la commenturi, in special pe Telegraf (probabil angajati/profitori ai haitei). Curaj dlor procurori! D'aia nu'i iubeau pe americani uselistii...Circ ieftin...auzi program de 1 mil euro ptr elevi...Bah, pe cine credeti ca prostiti? pe sclerozatii carora le dati pomeni, pe tigani? Sau incercati sa-i cumparati?

DODO
5 februarie 2015
nu stia barbatul ,ce stia tot satul !

Ceea ce faceau jegurile astea se stia de ani de zile, de catre toti constantenii si a venit timpul sa plateasca, dar inca NU stim cum au putut lucra atita timp fara sa-i deranjeze nimeni ( doar niste rare obiectii timide ) Vreau sa stiu cine i-a protejat in tot acest timp, cine le-a facut jocurile, ce avantaje au avut. Vreau ca si acestia sa raspunda de complicitatea lor. Cineva ( nu unul ) i-a tinut in brate ! Nu-mi doresc decit sa se recupereze banii si valorile furate constanteilor, cu toate ca sint sanse mici ( sigur si-au carat afara agoniseala ) sa fie puricat tot neamul si anturajul lor. Sa ne amintim ( fara placere ) de eminenta cenusie,mentorul lor ,, taticul lor,,raposatul Deda .O fi lasat ceva mosteniri ilicite ? Cred ca linistea lor a fost asigurata de politicienii care s-au folosit de influenta acestei gasti asupra unui mare oras,de a le aduce voturi.Au cochetat intii cuPD -ul lui Roman care le-a dat flit dupa alegeri,apoi au sarit in bratele caracatitei PSD-iste ,unde si-au gasit mediul ideal de operare. NE VREM BANII INAPOI, ca timpul pe care ni l-au furat s-a dus !

Angela
5 februarie 2015
sfat

D-lui din poza ii dau un sfat: sa fie umil si tacut, sa inceapa sa se preocupe de iertarea pacatelor si mantuirea sufletului si sa lase justitia din aceasta tara sa isi urmeze cursul.

europeanu
5 februarie 2015
HOTII

Ce imagine ai tu mai porc betiv ??? Parnaia pe tine si prietenii tai de imagine si banii neaparat la buget !!!

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde