Noapte de coșmar pentru un tânăr din Constanța. Bătut, lăsat fără bani, telefon și cheile de la casă

810
Noapte de coșmar pentru  un tânăr din Constanța. Bătut, lăsat fără bani, telefon și cheile de la casă - noaptedecosmar-1501417128.jpg

Articole de la același autor

Un apel la numărul unic de urgență 112 îi alerta pe polițiștii din Constanța cu privire la un tânăr bătut în plină stradă.

Era ora două dimineața. Un tânăr de 21 de ani, din Constanța, se deplasa liniștit pe străzile din zona magazinului Mega Image Tomis III, moment în care s-au năpustit asupra sa doi indivizi pe care victima nu-i cunoștea. Lovit cu putere în zona feței, tânărul a fost mai apoi tâlhărit. Mai exact, acesta a rămas fără suma de 30 lei, cheile apartamentului unde locuiește și telefonul mobil.

Imediat după ce au fost sesizați, oamenii legii au pornit în căutarea agresorilor, de urma cărora au și dat, în stațiunea Mamaia, nu după multe căutări. Asupra suspecților, doi tineri de 16 ani și 18 ani, ambii din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost găsit telefonul mobil al victimei.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii B.I.C. Constanța, care i-au reținut pe aceștia pe bază de Ordonanță, i-au prezentat Instanței de Judecată, care a emis pe numele acetora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.406 secunde