Noi acuzații în dosarul medicului Lucan. Denunțătorul și-a extins plângerea

180
1
Noi acuzații în dosarul medicului Lucan. Denunțătorul și-a extins plângerea - 646x404-1514973106.jpg

Articole recomandate

Noi acuzații în dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denunțat pe chirurg, a ajuns la DIICOT să își extindă plângerea. Mihai Lucan e acuzat de procurorii antimafia că, vreme de 11 ani, ar fi devalizat Institutul de Transplant Renal din Cluj-Napoca.


Vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu a declarat, săptămâna trecută, după cum informează realitatea.net, că i se pare "strigător la cer" că nimeni nu pare să cerceteze acuzațiile de trafic de organe și de luare de mită pe care le-a făcut în calitate de deputat, în mod public, la adresa lui Mihai Lucan.

"Este absolut incredibil ce se întâmplă în cazul Mihai Lucan. Sunt mii de oameni în stradă care apără justiția și vedem un judecător de la Tribunalul București, Monica Claudia Cipariu, care după 10 zile de la măsura controlului judiciar nu a redactat motivarea, lucru care împiedică procurorii antimafia să pregătească în condiții optime contestarea măsurii. Sunt vocea bolnavilor batjocoriți de Lucan care îi imploră pe membrii Inspecției Judiciare și CSM să ia măsuri imediate împotriva acestei judecătoare care nu își îndeplinește îndatoririle de serviciu, având antecedente în acest sens. De asemenea, atrag atenția procurorului de caz Marian Delcea să nu se lase intimidat și să nu negocieze cu mafia din sistemul medical și judiciar care a făcut scut în jurul lui Mihai Lucan. Este strigător la cer că nimeni nu pare să cerceteze acuzațiile de trafic de organe și de luare de mită pe care le-am făcut în calitate de deputat, în mod public, la adresa încă medicului Lucan și a grupurilor infracționale din care a făcut parte atâția ani fără să fie atins de justiție", a spus Ungureanu, citat de realitatea.net

Potrivit acestuia, trei medici susțin că Mihai Lucan a pus în pericol viața unui pacient ca să se răzbune pe doctorul Mihai Suciu, de la ICUTR Cluj, care ar fi vrut să depună un denunț împotriva sa, dar nicio instituție a statului nu intervine.

Mihai Lucan a fost reținut săptămâna trecută, judecătorii de la Tribunalul București hotărând să respingă cererea de arestare preventivă a DIICOT, dispunând cercetarea sub control judiciar.

În referatul cu propunerea de arestare preventivă întocmit de procurori apar informații potrivit cărora, în anul 2016, medicul ar fi luat legătura cu mai multe persoane influente în cadrul unor instituții ale statului, în contextul unor verificări ale Corpului de Control al Ministerului Sănătății efectuate la ICUR.


Comentează știrea

ĂĂĂLA
3 ianuarie 2018
CĂTRE ĂĂĂIA !

Nemernicilor chiar vreți să omorâți tot ce este bun în țara aceasta de la : doctori, ingineri, actori, preoți, muzicieni destoinici și pââână la ultimul om de omenie, capabil.... și totuși fiecare cu plusurile și minusurile sale, că oameni suntem,că doar, nu suntem DUMNEZEU ?! De Arsenie Boca, vă legați în fel și chip, dar când aveți câte o problemă de viață, de boală, vă și urcați în autocar ori în mașina personală și vă opriți la părintele Arsenie Boca și îi cereți ajutorul, în cazul în care nu vi se rezolvă problema respectivă, gata, imediat "aruncați" cu vorbele grele în cel / cea, de la care ați sperat că vă vine ajutorul , dar v-ați pus întrebarea, pââână ați ajuns în situația disperată, ce fel de om și ce fapte bune sau rele ați făcut unora și altora ca DUMNEZEU, să se milostivească / îndure pentru voi / noi toți ori pentru fiecare cu problemele lui, cât de înguști și de limitați suntem în gândire, dar cât de repede sărim la "gâtul" unora și altora și căutăm să-i sufocăm, cu : ura, disprețul, răutatea, egoismul, invidia... și asta pentru incapabilul și prostia care îi stăpânesc toată viața ?! Exemple elocvente sunt : părintele Arsenie Boca, care și trecut la cele veșnice și tot îi deranjează pe cei care l-au urât în timpul vieții pământești, marele actor Alexandru Arșinel și bineînțeles mulți alții ca ei care prin viața lor frumoasă ne-au încântat viața și ne-au bucurat, comparativ și în contrast cu torționarii și mulți politicieni care și-au bătut joc de viața poporului român și ei, acei politicieni care astăzi vin și ne dau lecții de viață și "moralitate", exemplu : båsescu traian, Johannis kw, boc emil, videanu adrian și mulți alții care au tăiat salariile și pensiile amărâților de români, să le fie rușine și acum "copiii" lor politici dau cu "barda" în tot ce a mai rămas bun în țara aceasta, România, adică vor să distrugă tot și toate, pentru că atât îi duce capul, ca să ne dăm seama, ce a însemnat pentru mulți, așa zisa revoluție din 1989,a însemnat doar : prostie, ură, incompetență și cei capabili cu o viață morală aleasă / deosebită, nu pot să ajungă la butoanele puterii din cauza : imoralilor, incompetenților care sunt stăpâniți de dorința de răzbunare pe oamenii capabili și inteligenți, că armele prostului sunt : ura și răzbunarea ?! JOS CU PROSTIMEA ȘI PROSTIILE LOR !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7284 secunde