Noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Primele analize arată că designerul ar fi consumat droguri

1062
Noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Primele analize arată că designerul ar fi consumat droguri - acc-1556631822.jpg

Articole recomandate

Misterul din jurul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu începe să se risipească. Polițiștii au stabilit deja că designerul era singur în mașină și nu purta centura de siguranță, iar concluziile lor sunt completate de medicii legiști. Primele teste arată că în sânge există urme de droguri. Creatorul de modă ar fi încercat, de asemenea, să trimită un SMS înainte de accident.


Dumitru Coarnă, președintele SNPPC: Testele inițiale se pare că indică prezența substanțelor interzise în sânge, dar e corect să așteptăm rezultatul testelor finale, pentru că de multe ori mai dau și erori aceste teste preliminarii. Dar mai e un lucru fundamental: cauza morții a fost în urma unui accident rutier, se exclude orice altă ipoteză, suicid sau omor calificat.


Rezultatele toxicologice finale urmează să fie gata în cel mult o lună, a anunțat Dumitru Coarnă. 


Președintele SNPPC a neagă informația potrivit căreia de la locul accidentului ar fi dispărut părți din caroseria mașinii sau lucruri personale ale designerului. "N-a dispărut absolut nimic. Tot ce a fost clar concludent a fost ridicat de către colegii mei din cadrul IPJ Constanța," a adăugat Dumitru Coarnă.


Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legiști care au efectuat autopsia. 


Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu se află la morgă în Constanța, în vederea efectuării necropsiei. În urma autopsiei, legiștii vor stabili dacă Răzvan Ciobanu a consumat alcool sau alte substanțe interzise. 


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață, într-un accident rutier produs aproape de stațiunea Năvodari. Se întorcea de la o petrecere de pe litoral și se pare că nu purta centura de siguranță, în momentul în care autoturismul de teren a ieșit de pe șosea și a lovit mai mulți copaci. Experții au analizat accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu, iar concluzia e că deși mașina în care se afla designerul vestimentar e una sigură, viteza și neglijența s-au dovedit fatale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2131 secunde