NOI DETALII în cazul ACCIDENTULUI fiului manelistului Guță: "În mașină ar fi existat DROGURI"

759
NOI DETALII în cazul ACCIDENTULUI fiului manelistului Guță:

Articole recomandate

Ofițerii de la Crimă Organizată se implică în ancheta accidentului în care a fost rănit fiul manelistului Nicolae Guță. Potrivit unor surse, în mașină ar fi existat droguri. Autoturismul a intrat într-un cap de pod, iar Nicu Guță și prietenul care era cu el au ajuns la spital, informează România TV.

Informația potrivit căreia în mașină s-ar fi aflat droguri a fost furnizată de un localnic din Drăguțești. El le-a transmis polițiștilor de la Rutieră că unul dintre răniți când a fost scos din mașină ar fi spus să fie cu atenție să ia și drogurile și să le ascundă. Imediat au fost alertați ofițerii de la Crimă Organizată și Laboratorul Mobil de Criminalistică pentru recoltare de probe.

Mașina a fost atent verificată la locul accidentului, dar în final anchetatorii au decis să ridice autoturismul pe platformă pentru cercetări amănunțite.

Accidentul a avut loc în localitatea Drăguțești. Localnicii au auzit un zgomot puternic și au ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Până la sosirea pompierilor, oamenii au spart parbrizul și i-au scos pe cei doi din mașină. Medicii i-au transportat imediat la spital.

La spital a ajuns și mama lui Nicu Guță, însă tatăl său nu a reușit să-și vadă băiatul.

Fiul lui Guță a fost stabilizat și va rămâne internat. Celălalt pasager a suferit răni mai grave și a fost transportat la București. De asemenea, bărbatul care se afla la volan este un prieten al lui Nicu Guță și nu are permis de conducere, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0275 secunde