Noi investigații în cazul tragediei de la Colectiv. Spitalele, luate la bani mărunți

159
Noi investigații în cazul tragediei de la Colectiv. Spitalele, luate la bani mărunți - raniticolectiv-1470638748.jpg

Articole recomandate

Noi investigații în cazul tragediei de la Colectiv. Procurorii verifică tratatamentul medical primit in spitalele românesti de tinerii răniți în incendiul din toamna anului trecut.


Citește și MESAJUL DRAMATIC AL UNEI TINERE ARSE ÎN COLECTIV: "S-au spălat pe mâini. Au păstrat un rănit sau doi, ca să nu bată la ochi"

În urma tragediei, Parchetul Capitalei a deschis un dosar penal care a fost preluat de Parchetul General. Cei trei patroni ai Clubului Colectiv – Alin Anastasescu, Costin Mincu și Paul Gancea - au fost puși sub control judiciar, asta după ce au fost atât în arest preventiv, cât și în arest la domiciliu.

Daniela Ioana Niță și Cristian Mihai Niță, precum și artificierul Viorel Zaharia sunt și ei urmăriți penal. Cei doi pompieri, George Matei și Antonina Radu, acuzați că au verificat Clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privința normelor PSI, sunt în arest preventiv. De asemenea, ei au fost deja trimiși în judecată, însă dosarul a fost întors pe masa procurorilor de către magistrații Curții Militare de Apel București.

În urma tragediei de la Clubul Colectiv și-au pierdut viața 64 de persoane, iar alte câteva zeci au fost rănite, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.592 secunde