Noi soluții de fluidizare a traficului rutier în zona Delfinariu

962
2
Noi soluții de fluidizare a traficului rutier în zona Delfinariu - img20220305wa0000-1646486799.jpg

Articole de la același autor

Conducătorii auto care circulă pe direcția străzii Soveja către bulevardul Mamaia beneficiază, incepand de sambata, 5 martie, de o bandă suplimentară de stocare și virare stânga. Carosabilul a fost reconfigurat la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Mamaia. Elementele de trafic au fost reorganizate astfel: două benzi pentru virarea la stânga, o bandă pentru direcția înainte către strada Zorelelor și o bandă pentru virarea la dreapta pe bulevardul Mamaia.


Este cea de-a doua etapă a procesului de reproiectare a fluxurilor de trafic din zona Delfinariu, după reconfigurarea accesului la McDrive (situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Soveja) și reorganizarea sistemului de circulație la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor.


Soluția propusă a fost identificată de experți în sistematizare rutieră, în urma verificărilor din teren. Ulterior, a fost supusă dezbaterii în cadrul Comisiei de Circulație din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier și a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.


Noile reglementări au fost semnalizate prin indicatoare de informare și marcaje rutiere.


"Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră", transmit reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

fani
5 martie 2022
solutii

Vai de capul ei de etapa 2-a de modernizare trafic ! Sa vedeti ce minuni vor fi cu a 3-a etapa

io dixit
6 martie 2022
crucea de piatra

la intersectia aia ar trebui sa fie verde la semafor separat pentru fiecare sens de intrare in intersectie. de pe soveja, sa faci la stinga pe bulevard e dificil, ca vin masini din fata

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0857 secunde