ALERTĂ LA BERLIN!

Noua metodă de spargere care a băgat spaima în proprietarii de apartamente. Incredibil la ce recurg hoţii

1251
1
Noua metodă de spargere care a băgat spaima în proprietarii de apartamente. Incredibil la ce recurg hoţii - metoda-1713167922.jpg

Articole de la același autor

Vremurile în care hoții din apartamente acţionau cu șurubelnița au apus. Mai nou, în Berlin, autoritățile sunt în alertă din cauza unor tâlhari care dau spargeri folosind ...acidul azotic!

Substanța extrem de corozivă e utilizată pentru a distruge broaștele ușilor. Este, însă, și foarte toxică, și pune în pericol viețile proprietarilor.

Într-o clădire de apartamente din Berlin, hoții au dat lovitura de trei ori în ultimele zile. Polițiștii spun că, înainte cu câteva zile, tâlharii lipesc de uși fire adezive foarte subțiri, ca să vadă dacă e cineva acasă. Dacă firul nu este rupt după o perioadă mai lungă, înseamnă că au cale liberă să dea lovitura.

Acidul azotic este extrem de puternic, după cum arată acest experiment. Câteva picături de substanță atacă aproape imediat bucățile de cupru.

Până când poliția va reuși să-i prindă pe hoți, locatarii încearcă să fie mai vigilenți, în speranța că vor împiedica noi tentative de furt, scrie stiriprotv.ro

Comentează știrea

Decebal
17 aprilie

Bravo. Prin acest articol le-ați dat idei altor hoți. Deci raifăcătorii se ,, școlesc ,, din media. Nu vă gândoți înainte de a da o știre ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3475 secunde