Nouă persoane au fost reținute într-un dosar de trafic de droguri

131
Nouă persoane au fost reținute într-un dosar de trafic de droguri - perchezitii21024x512777x43757453-1568889715.jpg
Nouă persoane au fost reținute pentru 24 de ore într-un dosar de trafic de droguri, la Sibiu. Polițiștii de la combaterea criminalității organizate au efectuat 18 percheziții domiciliare în județul Sibiu, în urma cărora au fost puse în executare 52 de mandate de aducere. 


"Ieri, 18 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B. T. Sibiu, au acționat într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Au fost efectuate 18 percheziții domiciliare, în municipiul Sibiu și în orașul Cisnădie și au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar și alte 40 pentru alte persoane implicate", anunță Poliția Română.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate pliculețe ce conțin masa vegetală mărunțită de culoare verde, substanță pulverulentă de culoare albă, substanță cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum și 4.000 de lei și 5.225 de euro.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate joi Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat, alături de polițiștii de combaterea criminalității organizate, și 19 grupe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5567 secunde