Nu se învață minte! Țigări confiscate de Garda de Coastă. Vezi unde erau ascunse!

257
Nu se învață minte! Țigări confiscate de Garda de Coastă. Vezi unde erau ascunse! - ddd-1579344045.jpg

Articole de la același autor

În data de 17.01.2020, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, în cadrul unor activități informativ-operative desfășurate pe linia contrabandei cu țigări, au oprit pentru control, pe raza județului Constanța, o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla o persoană de sex masculin, cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 31 de ani.



În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spațiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărțitor dintre compartimentul destinat pasagerilor și cel de marfă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mijlocului de transport împreună cu șoferul la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.
La controlul amănunțit au fost descoperite, ascunse în spațiul special amenajat și depozitate în cutii de carton, 34.373 pachete cu țigări de contrabandă, de proveniență R. Moldova.



În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 510.000 lei și autovehiculul au fost ridicate în vederea confiscării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.042 secunde