Nuntă, oprită de polițiști, la un restaurant din Constanța. A fost deschis dosar penal

1515
Nuntă, oprită de polițiști, la un restaurant din Constanța. A fost deschis dosar penal - politia-1595794097.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța.


Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică  și  rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.


Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.


La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali.


În cauză, a  fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9661 secunde