„O cisternă circulă haotic, pe A2, spre Constanţa!” La volan…un şofer beat

309
„O cisternă circulă haotic, pe A2, spre Constanţa!” La volan…un şofer beat - x-o-cisterna-1697712224.jpg

Articole de la același autor

Un şofer ucrainean a fost reţinut, după ce a fost prins pe autostrada A2, pe sensul către Constanţa, cu o alcoolemie de 1,67 mg/l, el refuzând prelevarea de mostre biologice.


Poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către mai mulţi participanţi la trafic cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe A2.


„La data de 18 octombrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A2 au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către mai mulţi participanţi la trafic, cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe autostrada A2, pe sensul către Constanţa. Din informaţiile primite în timp real cu privire la poziţia vehiculului, s-a reuşit interceptarea acestuia în spaţiul de servicii de la km 49”, anunţă reprezentanţii Poliţiei Călăraşi.


Astfel, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, de 43 de ani, cetăţean ucrainean. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă acesta a refuzat.


În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.


Potrivit IPJ Călăraşi, vehiculul era destinat transportului de motorină, iar la momentul identificării era fără încărcătură.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde