O cisternă cu vin s-a răsturnat pe autostradă și a luat foc

150
O cisternă cu vin s-a răsturnat pe autostradă și a luat foc - sibiu61878400-1524331181.jpg

Articole recomandate

O cisternă plină cu vin s-a răsturnat, sâmbătă, pe Autostrada Sibiu - Orăștie, în dreptul municipiului Sibiu, și a luat foc. La fața locului intervin mai multe autospeciale ale pompierilor, dar s-au deplasat și echipaje de Poliție. Traficul în zonă este complet blocat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, o cisternă plină cu vin s-a răsturnat pe Autostrada Sibiu - Orăștie și a luat foc. "Se intervine entrut stingere cu trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD", au precizat reprezentanții ISU.

Aceștia au anunțt că șoferul a fost rănit, având probleme la unul dintre picioare și va fi transportat la Spitalul Județean SIbiu. La rândul lor, reprezentanții Poliției Sibiu au precizat că accidentul s-a produs în dreptul municipiului SIbiu, între două ieșiri de pe autostradă. "Nu există pericol de explozie, dar traficul este complet blocat", au precizat reprezentanții Poliției Sibiu. Potrivit acestora, traficul este deviat prin oraș, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8295 secunde