O femeie de 77 de ani dispărută de la domiciliu a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă

182
O femeie de 77 de ani dispărută de la domiciliu a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă - bigdsc0800-1656767061.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 77 de ani, din comuna gălăţeană Cavadineşti, care a dispărut de la domiciliu a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă care a condus echipele de salvare la locul unde se afla bătrâna, scrie Agerpres. 


Potrivit IPJ Galaţi, la Postul de Poliţie Cavadineşti a fost făcută o sesizare, în data de 28 iunie, privind dispariţia unei femei în vârstă de 77 ani din comună, care a plecat de acasă în data de 27 iunie şi nu a mai revenit la domiciliu, una dintre fiicele acesteia semnalând acest lucru la Poliţie.


Încă din primele momente ale sesizării, în sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Cavadineşti au venit colegi de la posturile de poliţie aferente Poliţiei Oraşului Bereşti, precum şi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri. Au fost cooptaţi la căutări şi membrii comunităţii din care face parte femeia dispărută, fiind efectuate verificări în acest sens în intravilanul şi extravilanul localităţii Cavadineşti.


Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineţii, la aceste căutări s-a alăturat şi agentul principal Axinte Anca Gabriela din cadrul Serviciului Criminalistic Galaţi, conducător al câinelui de urmă San (poreclit Sultan).


În jurul orei 10.00, câinele i-a condus pe poliţişti într-o zonă aflată în intravilanul comunei Cavadineşti, o zonă izolată cu multă vegetaţie (mărăcini, arbuşti) şi cu multe râpe, unde bătrâna a fost găsită în viaţă, dar într-o stare avansată de deshidratare şi cu mai multe zgârieturi la nivelul feţei, a membrelor superioare şi inferioare.


Persoana a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă şi transportă la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor pentru acordarea de îngrijiri medicale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7901 secunde