O fetiță de patru ani a murit pe masa de operație. Copilul fusese diagnosticat cu entorsă

222
O fetiță de patru ani a murit pe masa de operație. Copilul fusese diagnosticat cu entorsă - 145710145203newsurgery-1358261901.jpg

O fetiță în vârstă de 4 ani a murit în timp ce era operată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj, unde, potrivit medicilor, a ajuns cu simptome de șoc septic din cauza unei răni la piciorul stâng, în timpul intervenției ea făcând stop cardiac, transmite Mediafax.


Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, Călin Lazăr, a declarat că fetița de patru ani din Bistrița-Năsăud a fost dusă la unitatea medicală luni după-amiază, starea ei fiind gravă.


Fetița a suferit un stop cardiac în timpul intervenției, întrucât îi erau afectate organele vitale.
Fata a fost consultată la Spitalul Județean din Bistrița și i-a fost pus diagnosticul de entorsă, după care a fost îndrumată la spitalul din Năsud, de unde fusese trimisă, afirmă conducerea SJU.


Managerul Spitalului Județean din Bistrița, Mircea Gelu Buta, citat de Mediafax, susține că după ce a fost consultată, fetița de 4 ani a fost trimisă la spitalul din Năsăud, și nu acasă.


Medicii din Năsăud și doctorul de familie ar fi urmat să supravegheze evoluția, în cazul celor de la Bistrița fiind cerută doar o consultație.


Citește artcolul integral...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Nelson Mandela și-a revenit după operație
Pagina a fost generata in 0.5263 secunde