O minoră de 14 ani este căutată de părinți

377
În cursul zilei de 2 martie, în jurul orei 17,00, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de Steliana Munteanu, de 50 de ani, din Constanța, că fiica sa, Alma Munteanu, de 14 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
Femeia a spus că fata ei a plecat în jurul orei 8,00 de la domiciliu către școală, având suma de 50 de lei asupra sa și nu a mai revenit până în prezent. Potrivit anchetatorilor, minora a mai plecat de la domiciliu în urmă cu un an de zile.
Fata are o înălțime de aproximativ 1.53 m, constituție atletică, greutate 48 kg, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, drept, lung până la umăr, fără semne particulare.
La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare neagră, cu guler de blăniță de culoare gri, pantaloni blue-jeans albaștri, fiind încălțată cu adidași de culoare albă, iar pe cap purta o căciulă de aceeași culoare.
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2805 secunde