O nouă metodă de spart apartamente, în Constanța: cu o "cheie mincinoasă"

545
O nouă metodă de spart apartamente, în Constanța: cu o

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au constatat că, de aproximativ o lună, în municipiul Constanța este folosită o nouă metodă de spargere a locuințelor: cea cu așa numita "cheie mincinoasă". Astfel, potrivit anchetatorilor, este folosit un sistem format dintr-o foiță de aluminiu, subțire, care învelește un material ce se mulează pe striațiile butucului și cu ajutorul căruia sunt deschise ușile apartamentelor vizate. 


Un astfel de sistem au folosit, ieri seară, doi indivizi care au pătruns prin efracție într-un apartament de pe B-dul 1 Mai, de unde au plecat cu o combină frigorifică și o mașină de spălat. Spre ghinionul lor, au fost observați de o patrulă a Secției 5 Poliție. La vederea oamenilor legii, indivizii au rupt-o la fugă, dar unul dintre suspecți a fost reținut. El a fost identificat ca fiind Felician Coroș, de 21 de ani, din Târgu Mureș. 


Potrivit oamenilor legii, până în prezent au fost comise aproximativ opt spargeri cu această metodă a "cheii mincinoase", iar în prezent se fac cercetări pentru a se stabili dacă suspectul reținut și complicele lui, care este căutat în continuare, au participat la furturi. 


Astăzi, suspectul a fost dus în fața Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1041 secunde