O nouă păcăleală online, pe telefon. Avertisment de la Poliţia Română

633
2
O nouă păcăleală online, pe telefon. Avertisment de la Poliţia Română - onouapacaleala-1644134116.jpg
O nouă păcăleală a început să circule online, de ceva timp, prin aplicaţia WhatsApp de pe telefon. Poliţiştii transmit un avertisment către cetăţeni să nu cadă în plasa celor care vor pur şi simplu să aibă acces la date personale de pe card sau din conturile bancare.

„Bună seara tuturor

Ma numesc V(… ) T(…) și sunt din Moldova. În prezent sunt grav bolnav și sunt internat într-un spital din China pentru tratamentul și operația mea medicală. Sufăr de o boală care este cancerul pulmonar și gâtul meu este mereu uscat. Eu și soțul meu ne-am mutat în Franța în 1987. Soțul meu este român din București. A murit azi acum 7 ani. Ne iubim foarte mult și asta m-a afectat și nu m-am recăsătorit niciodată. Nu am fost destul de norocoși să avem copii în viața noastră. Avem o firmă de import de bumbac în Franța tocmai în orașul Landes. Am o sumă de 130000 EUR în contul meu bancar din Franța. Caut un român căruia să-i ofer această sumă pentru a mă ajuta să cinstesc memoria soțului meu înainte de moarte pentru că zilele mele sunt acum numărate pe acest pământ. Acest lucru mi-a fost confirmat de marii medici. Îmi cer scuze dacă povestea mea îți atinge inima, dar tot ceea ce face Dumnezeu este bine.

+22(….)

Contactează-mă prin WhatsApp dacă vrei să mă ajuți să-mi îndeplinesc dorința în țara soțului meu înainte de moartea mea.

https://wa(...)

De asemenea, puteți face clic pe acest link pentru a accesa direct WhatsApp-ul meu.

Să ai frică de Dumnezeu. Mulțumesc ”

Potrivit poliţiştilor, acest mesaj este răspândit, în prezent, prin intermediul aplicației WhatsApp. „Nu vă lăsați înșelați de mesaje similare! Citiți foarte atent orice mesaj pe care îl primiți și nu accesați linkuri care vă sunt necunoscute. Mai mult, reamintiți copiilor, bunicilor sau oricăror cunoștințe care pot fi vulnerabile în fața acestor înșelăciuni să sporească atenția în mediul online. Un simplu click poate produce daune”, transmit oamenii legii.

Comentează știrea

Jeanne Cardona
7 februarie
Buna

Când l-am găsit pe dr. Dumela aveam nevoie disperată să-mi aduc fostul iubit înapoi. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. Am contactat Dr. Dumela prin intermediul site-ul său și El mi-a spus ce am nevoie să fac înainte de a mă poate ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus să, după ce am furnizat ceea ce a vrut, el a aruncat o vraja dragoste pentru a ne ajuta să mă întorc împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai m-a pus. Mi-a spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. Încă de când m-a ajutat dr. Dumela, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu căldură pe dr. Dumela oricui are nevoie de ajutor. E-mail: dumeladgreat @ g mail. com , Sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp prin: + 234 805 468 1416

Pagina a fost generata in 0.2927 secunde